Zpět
15
.
3
.
2024
Info

Tomáš Doležil, Tomáš Richter a jejich právní praxe opět zařazeni do prestižního žebříčku Chambers Europe 2024

„Tomáš Richter je jedním z nejlepších českých odborníků na restrukturalizační a insolvenční záležitosti. Má velmi silné technické dovednosti. Je orientovaný na výsledek, velmi cílevědomý a pragmatický. Při spolupráci s Tomášem se projevuje vysoká profesionalita, znalosti a příjemná komunikace," tak hodnotí klienti Tomáše Richtera v kategorii Restructuring/Insolvency. Tomáše Richtera najdete již mnoho let v Band 1.

„Tomáš Doležil je vynikající právník v oblasti fúzí a akvizic s hlubokým obchodním porozuměním transakčním dopadům. Je velmi obětavý, kompetentní a zapojuje se do náročných jednání s druhou stranou. Strávil s námi mnoho hodin diskusemi o taktice vyjednávání a byl vždy otevřený hledání nových, lepších řešení,“ tak se vyjadřují naši klienti k Tomáši Doležilovi, který se umístil v Band 3.

„Služby, které poskytují, jsou nejlepší, s jakými jsem se dosud setkal. Vynikají tím, že mají vždy na paměti zájem klienta, takže kdykoli mám nějaký problém nebo potíže, vím, že budou okamžitě reagovat a odvedou stoprocentní práci,“ tak zní jeden z velice spokojených komentářů, který si naše týmy vysloužily.

Tým Corporate/M&A ve složení Helena Hailichová, Klára Šmídová, Jana Pospíšilová, Daniel Pospíšil, Vladěna Svobodová, Jan Koprnický, Hana Císlerová, Patrik Müller, Vladimír Ambruz, Lukáš Tománek, Nathalie Hofmanová a Roman Kramařík se letos umístil v Band 3.

Tým Restructuring/Insolvency ve složení Roman Kramařík, Roman Šťastný, Patrik Müller, Hana Císlerová, Tomáš Král a Dominik Špaček zaujal místo v Band 4.

Všem klientům, kteří laskavě poskytli Chambers and Partners své hodnocení velice děkujeme!

Nejnovější

KONTAKTY

+420 226 227 611
recepce@jsk.cz