Zpět
14
.
9
.
2022
Info

Zastupovali jsme Abris Capital Partners a její portfoliovou společnost Alsendo při akvizici Zaslat.cz

JŠK poskytovala právní poradenství společnosti Abris Capital Partners a její nově založené holdingové společnosti Alsendo (dříve apaczka) při akvizici většinového podílu Zaslat.cz, lídra mezi českými internetovými přepravními službami.

Zaslat s.r.o. je přední zprostředkovatelská platforma pro balíkové zásilky v České republice, která působí na trhu od roku 2014. Společnost má silné zastoupení také na slovenském trhu a svá řešení pilotně zavádí v jižní Africe. Zaslat měsíčně odbaví přibližně 50 tisíc zásilek s primárním zaměřením na individuální zákazníky a malé firmy. Kromě toho úspěšně spustila nabídku softwaru zaměřenou na velké klienty z oblasti elektronického obchodování.

"Akvizice společnosti Zaslat je posledním krokem v naší ambiciózní strategii "buy-and-build" pro společnost Alsendo, která nám umožní rozšířit podnikání v České republice a na Slovensku a upevnit pozici společnosti Alsendo jako předního středoevropského hráče na trhu řešení pro e-commerce přepravu. Oceňujeme právní poradenství a transakční podporu, které umožnily bezproblémovou realizaci transakce." říká Tomasz Hajduk, investiční manažer společnosti Abris Capital Partners.

Víc naleznete zde.

Nejnovější

KONTAKTY

+420 226 227 611
recepce@jsk.cz