Zpět
11
.
5
.
2023
Info

Asistovali jsme při další akvizici SUDOP CIT

Poskytli jsme právní poradenství SUDOP CIT při akvizici 100% podílu ve společnosti IMPROMAT-COMPUTER s.r.o., která působí zejména jako dodavatel HW a SW infrastruktury a souvisejících služeb.

Spojením sil s IMPROMAT-COMPUTER jsme získali schopnost nabídnout naším klientům celou šíří služeb v IT od dodávek infrastruktury a správy ICT přes softwarový vývoj, datovou analytiku až po komplexní kybernetickou bezpečnost a konzultace. Jsme moc rádi, že i díky síti servisních středisek po celé republice budeme blíže našim klientům,“ uvedl Jiří Živnůstka, CEO SUDOP CIT.

Transakční tým JŠK vedl na straně kupujícího partner Tomáš Doležil ve spolupráci s advokátkami Janou Pospíšilovou, v exekutivní roli, a Vladěnou Svobodovou, která řešila soutěžněprávní aspekty transakce. “S klientem jsme sehraný tým. Máme všichni rádi, když má transakce tempo a svižně spěje k úspěšnému cíli díky praktickému řešení otevřených otázek.” řekl k další úspěšné transakci pro SUDOP CIT partner JŠK Tomáš Doležil.

"Jsme moc rádi, že k růstu SUDOP CIT přispívá již třetí transakcí v řadě tým JŠK. Rychle si získal naši důvěru a oceňujeme zejména pomoc při nacházení řešení s protistranou v klíčových otázkách transakce,“ dodal Michal Šťastný, investiční manažer SUDOP CIT.

Celou zprávu najdete zde

 

Nejnovější

KONTAKTY

+420 226 227 611
recepce@jsk.cz