Zpět
9
.
4
.
2024
Info

Poskytli jsme právní poradenství fondu Genesis Growth Equity Fund I při prodeji portfoliové společnosti Homecare Holding

První exit z fondu je vždy velká událost, která se zkrátka musí povést. Jsem si jistý, že tento prodej představuje skvělou zprávu jak pro investory fondu, tak pro trh jako takový,“ uvedl Tomáš Doležil v návaznosti na právní poradenství, které jsme poskytli fondu Genesis Growth Equity Fund I (GGEF I) při prodeji portfoliové společnosti Homecare Holding skupině Penta.

V uplynulých letech se nám podařilo transformovat tradičního poskytovatele zdravotní péče v moderní systematický koncept poskytování komplexní péče v domácím prostředí. Náš přístup je založen na vysoké úrovni odbornosti našich zdravotních sester, podpořené využitím širokého spektra moderních digitálních nástrojů. Díky novému kvalitnímu managementu se společnosti dařilo organicky i akvizičně růst při udržení vysoké míry efektivity i kvality poskytované péče. Jsme rádi, že se díky vstupu Penta Hospitals bude moci Homecare Holding dále dynamicky rozvíjet,“ uvedl Radim Jasek, Partner investičního fondu Genesis Growth Equity Fund I.

Při pro fond tak důležité transakci jsme zvolili osvědčenou spolupráci s týmem JŠK. Cesta k výsledku byla i díky této volbě přímočará a efektivní ke spokojenosti všech zúčastněných,“ doplnil Radim Jasek.

Právní tým JŠK vedl partner Tomáš Doležil s advokátkou Helenou Hailichovou v exekutivní roli za podpory koncipienta Lukáše Tománka.

Celou zprávu najdete zde

Nejnovější

KONTAKTY

+420 226 227 611
recepce@jsk.cz