Zpět
5
.
5
.
2023
Eventy

Antitrust Refresh 2023 je za námi!

Věděli jste, že ÚOHS dosáhl v loňském roce 95% úspěšnosti před Krajským soudem? Nebo že pravidla o výhradní distribuci umožňují vyhradit určitou skupinu zákazníků až pěti distributorům současně? Nejvyšší pokuty za kartelovou dohodu bývají udělovány v automobilovém průmyslu? A historicky nejvyšší pokuta za kartelovou dohodu padla v případě automobilových ložisek? Nebo že v českém právu je někdy možnost provádět "discovery" proces vedoucí k získání důkazů podobně jako v USA?

To je jen pár perliček z naší včerejší pracovní snídaně Antitrust Refresh 2023, kterou pro naše hosty připravil tým JŠK ve složení Roman Kramařík, Michal Petr, Vladěna Svobodová a Eliška Pešková.

Hovořilo se o compliance a leniency programech, místních šetřeních, proceduře narovnání, horizontálních a vertikálních dohodách. Dostalo se i na zákon o náhradě škody v oblasti hospodářské soutěže a shrnutí očekávaných novinek v oblasti soutěžního práva.

Děkujeme všem, kteří za námi přišli a vytvořili velmi příjemnou a přátelskou atmosféru. Budeme se těšit na další příležitosti k setkání.

Nejnovější

KONTAKTY

+420 226 227 611
recepce@jsk.cz