Zpět
16
.
11
.
2023
Info

Asistovali jsme u další akvizice GENESIS CAPITAL, tentokrát ve strojírenství

Poskytli jsme právní poradenství private equity fondu GPEF IV ze skupiny GENESIS CAPITAL při akvizici majoritního podílu v dodavateli kvalitních přesných strojních komponent a celků, společnosti STT Servis.

Genesis Private Equity Fund IV se rozhodl spojit se zakladateli a získal ve společnosti majoritní podíl. Zároveň s nimi do společnosti také investovali klíčoví manažeři. Společným záměrem je urychlit růst skupiny skrze rozšíření výrobních kapacit, rozvoje spolupráce se stávajícími zákazníky a zisk nových obchodních partnerů.

Právní tým JŠK vedl partner Tomáš Doležil za významné podpory advokátů Kláry Šmídové a Daniela Pospíšila v exekutivních rolích.

„Efektivní a kvalitní právní podpora týmu JŠK nám umožnila soustředit se na komerční stránku transakce a nalézat pro ni odpovídající právní řešení s porozuměním specifik private equity fondu i specifik fyzických osob – našich partnerů v investici,“ dodává Pavel Kvíčala, Legal Partner Genesis Capital.

Rozjetý vlak lze těžko zastavit. Je skvělé, jaké příležitosti dokáže klient na trhu realizovat a je stejně skvělé, že u toho můžeme být,“ uvedl Tomáš Doležil. 

Celou zprávu najdete zde

Nejnovější

KONTAKTY

+420 226 227 611
recepce@jsk.cz