Zpět
17
.
1
.
2023
Info

Asistovali jsme u další přelomové transakce

Tentokrát jsme poskytli právní poradenství private equity fondům Genesis Capital Equity a Avallon MBO fund při akvizici společnosti TES VSETÍN s.r.o., tradičního českého výrobce elektrických strojů a komponentů.

SpolečnostTES Vsetín s.r.o. se sídlem ve Vsetíně je s více než stoletou historií odborníkem na komplexní konstrukci a výrobu vlastních elektrických strojů a souvisejících systémových komponent.

Genesis Private Equity Fund IV, investiční fond Genesis Capital, a Avallon MBO Fund III, management buyout investiční fond společnosti Avallon, se spojily se stávajícím manažerským týmem společnosti TES, aby od fondu spravovaného společností ARX Equity Partners získaly 100% podíl ve společnosti. Uzavření transakce se očekává v únoru 2023, přičemž akvizice podléhá schválení Úřadu pro ochranu hospodářské soutěže.

"Bylo nám potěšením spolupracovat s týmem JŠK, zejména s Tomášem Doležilem a Danielem Pospíšilem. Oceňujeme jejich obchodně orientovaný přístup a zacílení na transakci," uvedl Pavel Kvíčala, Legal partner Genesis Capital.

Právní tým JŠK vedl partner Tomáš Doležil za významné podpory advokáta Daniela Pospíšila v roli výkonného právníka, Kláry Šmídové a Hany Císlerové. Otázky hospodářské soutěže měla na starosti Vladěna Svobodová.  

S velkou radostí jsme podpořili Genesis a Avallon v této zcela unikátní private equity transakci. Je to poprvé, kdy spolu Genesis a Arx, jako přední institucionální private equity fondy na českém trhu, uzavřeli transakci," uvedl Tomáš Doležil.

Celou zprávu čtěte zde

Nejnovější

KONTAKTY

+420 226 227 611
recepce@jsk.cz