Zpět
3
.
10
.
2023
Info

Poskytli jsme právní poradenství GENESIS CAPITAL EQUITY, tentokrát při investici do společnosti PFX s.r.o.

Investice do PFX je vyvrcholením našeho dosavadního úsilí najít pro GPEF IV ideální platformu pro vstup do tohoto dynamického odvětví. PFX v posledních letech prokázalo svou výjimečnou kvalitu a udržitelný organický růst. Navíc jsme v zakladatelích společnosti našli vysoce zkušené a pro rozvoj nadšené partnery, kteří dokonale zapadají do investiční strategie Genesis Capital. Společně jsme se domluvili na urychlení růstu společnosti prostřednictvím kapitálové injekce, která podpoří její další rozvoj jak organicky, tak prostřednictvím strategických akvizic. Globální a evropská scéna je v tomto odvětví nadmíru aktivní a jsme hrdí na možnost se tohoto rozvoje aktivně účastnit," řekl k transakci Martin Viliš, partner v Genesis Capital Equity.

Právní tým JŠK vedl partner Tomáš Doležil za významné podpory advokáta Daniela Pospíšila v roli výkonného právníka, advokátek Kláry Šmídové a Hany Císlerové a koncipienta Lukáše Tománka. Právním poradcem pro slovenské aspekty transakce byla advokátní kancelář Majerník & Miháliková.  

Baví nás projekty v méně tradičních oborech. Tento byl jeden z nich. Je zajímavé nahlídnout do kuchyně postprodukčního studia a v této souvislosti se také zamyslet nad některými právními otázkami.“ uvedl Tomáš Doležil.

Celou zprávu najdete zde

Nejnovější

KONTAKTY

+420 226 227 611
recepce@jsk.cz