Zpět
13
.
1
.
2023
Eventy

Corpo Refresh 2022 je za námi

Věděli jste, že nefinanční reporting CSRD se bude nově týkat až 1500 společností v ČR? Nebo že zaměstnanec nemá nad rámec zaplacené mzdy nárok na autorskou odměnu za počítačový program, který vytvořil v rámci svých pracovních povinností? Tušili jste například, že v ČR je aktuálně k dispozici 31 kvalifikovaných prostředků pro vytváření elektronických podpisů? A také že Česká republika je v prodlení s implementací evropské restrukturalizační směrnice 2019/1023 přesně 180 dní (k 13.1.2023)?

To a mnoho dalšího se dozvěděli hosté naší včerejší pracovní snídaně Corpo Refresh 2022, kterou jsme pořádali po vynucené tříleté odmlce. „Z reakcí našich hostů na místě jsme si potvrdili, že korporátní právo a další korporátní témata za tu dobu neztratila nic na zajímavosti jak pro právníky, tak „neprávnické manažery,“ s radostí z povedeného semináře uvedl partner Tomáš Doležil, který celou akci vedl a moderoval.

Tým JŠK ve složení Klára Šmídová, Jana Pospíšilová, Hana Císlerová, Eliška Pešková, Tomáš Richter, Patrik Müller a Jan Koprnický připravil sedm skvělých a svižných témat, kde nechyběl výběr z korporátní judikatury, evidence skutečných majitelů nebo cenové stropy dodávek elektřiny a plynu.

Nejnovější

KONTAKTY

+420 226 227 611
recepce@jsk.cz